Luminos Ensemble

Uutiset

Seuraavat esiintymiset

Joulukonsertti 11.12.2021 klo 19.00 Turun tuomiokirkossa.

Luminos Ensemble hakee uusia laulajia!

Intohimona laulaminen? Luminos Ensemble on 14 laulajan kokoonpano, joka tekee tavoitteellista työtä intohimolla, huolella ja lämpimällä yhteishengellä. Jos kaipaat uutta vaihdetta laulamiseesi, tahdot kehittää jo vahvaa osaamistasi ja olet valmis sitoutumaan mahtavaan porukkaan, ota rohkeasti yhteyttä! Ovemme ovat raollaan.

Luminos Ensemblen musiikkivideo

Tämä kevät on ollut monella tavalla poikkeuksellinen meille kaikille. Olemme vallitsevan tilanteen vuoksi laittaneet Luminoksen treenit ja keikat toistaiseksi tauolle, sillä nyt on tärkeintä noudattaa kaikkia ohjeistuksia yhteisen hyvän nimissä. Treenitauosta huolimatta veri vetää laulamaan, varsinkin yhdessä muiden luminoslaisten kanssa! Siispä päätimme kokoontua laulamaan yhdessä virtuaalisesti ja tehdä siitä nauhoituksen kaikkien kuultavaksi. Tässä siis ikisuosikki “On hetki” Luminoksen esittämänä – tuokoon tämä virtuaaliesitys iloa, lämpöä ja valoa itse kullekin tämän poikkeuksellisen tilanteen keskelle. Suuri kiitos myös Mika Koivusalolle miksauksesta ja videosta!

Voitte katsoa videon julkaisut-välilehdellä tai Youtubessa tätä linkkiä klikkaamalla: Luminos Ensemble: On hetki

Luminos Ensemblen viimeisin levy on In Lucem.

Levyn jokainen raita on täynnä valoa: valoa äänessä, sielussa ja mielessä. Sauli Hannukselan luotsaaman Luminoksen 14 naista ovat rohkeasti avanneet musiikin suuriakin teoksia ja tehneet niistä täyteläistä musiikkia. Voit kuunnella levyä Spotifyssä tai ostaa sen nettikaupastamme: Luminos-verkkokauppa

Arvostelut

Artikkelit, arvostelut ja muut toteamukset Luminoksesta

Lue lisää

Tilaa Luminos

Teemme tilauksesta esiintymisiä, konsertteja, suurempia kokonaisuuksia, tai vaikkapa vain yksittäisiä lauluja.

Lue lisää

Konsertit

Tulevien konserttiemme aikataulu ja menneiden esiintymisten arkisto.

Lue lisää

Luminos Ensemble

luminoskuoro [at] gmail.com

Luminoksen taiteellinen johtaja
Sauli Hannuksela
sauli.hannuksela [at] evl.fi
+358 400 121857

Facebook iconInstagram icon