Luminos Ensemble

Uutiset

Joulukonserttitallenne katsottavissa

Tervetuloa kuuntelemaan Luminoksen vuoden 2021 joulukonserttitallennetta! Voit katsoa tallenteen joko Youtubessa tai täällä kotisivuillamme Julkaisut-sivulla. Tietokoneella ja puhelimella pääset videoon klikkaamalla tästä.

Jos sinulla on älytelevisio, avaa television Youtube-sovellus ja kirjoita sen hakuun "Luminos joulukonsertti", niin löydät oikeaan paikkaan.

Luminos Ensemblen musiikkivideo

Tämä kevät on ollut monella tavalla poikkeuksellinen meille kaikille. Olemme vallitsevan tilanteen vuoksi laittaneet Luminoksen treenit ja keikat toistaiseksi tauolle, sillä nyt on tärkeintä noudattaa kaikkia ohjeistuksia yhteisen hyvän nimissä. Treenitauosta huolimatta veri vetää laulamaan, varsinkin yhdessä muiden luminoslaisten kanssa! Siispä päätimme kokoontua laulamaan yhdessä virtuaalisesti ja tehdä siitä nauhoituksen kaikkien kuultavaksi. Tässä siis ikisuosikki “On hetki” Luminoksen esittämänä – tuokoon tämä virtuaaliesitys iloa, lämpöä ja valoa itse kullekin tämän poikkeuksellisen tilanteen keskelle. Suuri kiitos myös Mika Koivusalolle miksauksesta ja videosta!

Voitte katsoa videon julkaisut-välilehdellä tai Youtubessa tätä linkkiä klikkaamalla: Luminos Ensemble: On hetki

Luminos Ensemblen viimeisin levy on In Lucem.

Levyn jokainen raita on täynnä valoa: valoa äänessä, sielussa ja mielessä. Sauli Hannukselan luotsaaman Luminoksen 14 naista ovat rohkeasti avanneet musiikin suuriakin teoksia ja tehneet niistä täyteläistä musiikkia. Voit kuunnella levyä Spotifyssä tai ostaa sen nettikaupastamme: Luminos-verkkokauppa

Arvostelut

Artikkelit, arvostelut ja muut toteamukset Luminoksesta

Lue lisää

Tilaa Luminos

Teemme tilauksesta esiintymisiä, konsertteja, suurempia kokonaisuuksia, tai vaikkapa vain yksittäisiä lauluja.

Lue lisää

Konsertit

Tulevien konserttiemme aikataulu ja menneiden esiintymisten arkisto.

Lue lisää

Luminos Ensemble

luminoskuoro [at] gmail.com

Luminoksen taiteellinen johtaja
Sauli Hannuksela
sauli.hannuksela [at] evl.fi
+358 400 121857

Facebook iconInstagram icon